I Sussis skafferi

Matbloggstoppen

Frito Mallorquin

Publicerad 2012-03-05 12:42:52 i Matigt!

Cathrine Schücks recept från boken LCHF för tjejer - Supermaten på medelhavsvis.    Frito Mallorquin    2-4 portioner    250 g fryst, tinad kycklinglever  1 stor röd paprika (eller två mindre)  200 g gröna ärtor  1 stor gul lök  4 ägg  smör eller olja till stekning  salt och peppar    Finhacka lök och paprika och låt dem långsamt smälta på svag värme i smör eller olja. Peta undan löken och fräs sedan kycklingbitarna, skurna i mindre bitar i samma panna.    Rör till sist ner ärtorna och låt det hela bli ätvarmt igen. Smaka av med salt och peppar. Stek äggen separat och servera tillsammans.
Cathrine Schücks recept från boken LCHF för tjejer - Supermaten på medelhavsvis.
Även bilden är tagen därifrån.

Frito Mallorquin

2-4 portioner

250 g fryst, tinad kycklinglever
1 stor röd paprika (eller två mindre)
200 g gröna ärtor
1 stor gul lök
4 ägg
smör eller olja till stekning
salt och peppar

Finhacka lök och paprika och låt dem långsamt smälta på svag värme i smör eller olja. Peta undan löken och fräs sedan kycklingbitarna, skurna i mindre bitar i samma panna.

Rör till sist ner ärtorna och låt det hela bli ätvarmt igen. Smaka av med salt och peppar. Stek äggen separat och servera tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela