Valnötsbröd

Mumsigt LCHF-valnötsbröd, här är receptet jag lovade förut. :-)
Gör så här:
Blanda 1 dl linfrö, 3 dl sesamfrö, 2 msk psyllium, 2 tsk bakpulver, 1½ tsk salt och 4 dl valnötter i en skål. Vispa 6 ägg luftigt i en annan skål och rör i 2½ dl turkisk yoghurt. Blanda sen ner frö/nötblandningen i äggsmeten och låt svälla i ca 5 minuter. Häll/klicka i det i en bakplåtspappersklädd form och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 1 timme 20 min (80 min).
Gör så här:
Blanda 1 dl linfrö, 3 dl sesamfrö, 2 msk psyllium, 2 tsk bakpulver, 1½ tsk salt och 4 dl valnötter i en skål. Vispa 6 ägg luftigt i en annan skål och rör i 2½ dl turkisk yoghurt. Blanda sen ner frö/nötblandningen i äggsmeten och låt svälla i ca 5 minuter. Häll/klicka i det i en bakplåtspappersklädd form och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 1 timme 20 min (80 min).